Wie zijn wij?

Wij zijn Logan en Lucas en zitten op het Griftland college in Soest. Samen zijn wij een onderneming voor school gestart met als doel veel te leren en winst te maken. Het project is een interessante manier om te wennen aan het latere bedrijfsleven. We maken nu namelijk kennis met het opstellen van een eigen winst- en verliesrekening en het schrijven van een verkoopplan.

Onze organisatie

Wij zijn dit bedrijf begonnen omdat wij onze klanten de mogelijkheid willen geven om overal een prettige sfeer te creëren met behulp van ons product. Ook is ons product instaat om problemen als een slechte concentratie of een lage luchtvochtigheid te verhelpen. Ten sloten is het product goed voor het milieu en ook duurzaam vanwege zijn oplaadbare batterij en vervulbare water tank  

 

Ons doel is om zoveel mogelijk van onze producten te gaan verkopen en een zo hoog mogelijke omzet te krijgen, ons doel is om op zijn minst onze uitgaven te kunnen dekken. Ook willen wij proberen al onze klanten tevreden te houden en te kunnen voorzien van een fantastisch product van goede kwaliteit. Als dit schoolproject is afgerond kunnen wij, als nog winst behalen omdat: de we de kunnen geurtjes blijven leveren aan onze klanten. Maar ons grootste doel is om veel te leren van dit project zodat wij dit later kunnen gebruiken bij onze studie of ons werk.